Интересна новина дойде от морската столица.“ЦУМ-Варна обявява повторен търг за продажба

...
Интересна новина дойде от морската столица.“ЦУМ-Варна обявява повторен търг за продажба
Коментари Харесай

“ЦУМ-Варна” обявява повторен търг за продажба на два апартамента

Интересна новина пристигна от морската столица.

“ЦУМ-Варна ” афишира още един търг за продажба на два жилището, оповестиха от пресцентъра на Общинския съвет в морската столица, научи СайтЪТ. На съображение решение от 21-ви декември предходната година, на Общински съвет в качеството му на упражняващ правата на едноличен притежател на капитала на „ ЦУМ – Варна “ ЕАД, афишира още един търг с очевидно наддаване за продажба на недвижими парцели, включени в капитала на сдружението, при начална цена за всеки парцел, написа Топ Новини.

И двата парцела се намират на ул. “Архимандрит Филарет “ № 7. Единият апартамент е с повърхност от 122 кв./м. се продава за 460 000 лева

Вторият апартамент е с повърхност от 108 кв./м. и се продава за 411 000 лева

Търгът да се организира в двумесечен период от датата на решението на Общински съвет – Варна, от 10:00 часа в гр. Варна, ул. „ Архимандрит Филарет “ № 7.

Началната тръжна цена за всеки от продаваемите парцели е избрана според пазарни оценки, направени от самостоятелен оценител Стефан Тодоров Данговски, притежаващ Сертификат за оценителска дееспособност с рег. № 100102036 от 22.08.2011 година от Камарата на самостоятелните оценители в България.

Размерът на депозита за присъединяване в търга е 10% от оповестената начална тръжна цена за всяка позиция поотделно и се внася по банкова сметка на  сдружението BG 04 BPBI 8170 16 00537924 BPBIBGSF, за което се издава съответния счетоводен документ.

Стъпка за наддаване – 5% от началната тръжна цена за всяка позиция поотделно.

Място за закупуване на тръжната документи – гр. Варна, ул. „ Архимандрит Филарет “ № 7 при цена в размер на 200 (двеста) лв., с включен Данък добавена стойност. Заплащането е по банкова сметка на сдружението, аналогично на депозита за присъединяване в търга.

Условията за търга се разгласяват на интернет страницата на Общински съвет – Варна, най – малко 14 дни преди датата на търга.

Заявление за присъединяване в търга, дружно с нужните документи се подават персонално или посредством акредитиран представител, както и по пощата с предложено писмо с противоположна квитанция, всеки работен ден от 09:30 часа до 15:30 часа, в период до деня предшестващ деня на търга.

Оглед на недвижимите парцели, предмет на продажбата, може да се прави всеки ден до деня предшестващ търга, след представянето на документ за закупена тръжна документи.

Място на закупуване на тръжната документи за повторния търг – гр. Варна, ул. „ Архимандрит Филарет “ № 7.

Размерът на депозита за присъединяване в повторния търг е 10 % от оповестената нова начална тръжна цена за всяка съответна позиция поотделно.

Начин на заплащане на постигнатата тръжна цена – по банков път по сметка на сдружение.

Редът, методът и изискванията за осъществяване на търга са посочени в одобрената тръжна документи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР